Autosincron Cluj. Dealer auto cu o experiență de 30 de ani

Compania Autosincron a fost înființată în anul 1991 și de-a lungul celor peste trei decenii de activitate, a construit o reputație solidă bazată pe excelență și profesionalism. Cu o atenție deosebită acordată relației cu partenerii, clienții și furnizorii, Autosincron a devenit un nume de încredere pe piața auto din Transilvania, reprezentând cu mândrie marca Honda în această regiune.

Principalele domenii de activitate ale companiei Autosincron sunt:

1. Vânzarea autoturismelor noi și a accesoriilor marca Honda – Ne concentrăm pe oferirea celor mai recente modele Honda și a unei game variate de accesorii pentru a satisface nevoile și preferințele clienților noștri.
2. Vânzarea motocicletelor noi și a accesoriilor marca Honda – Suntem dedicați aducând pasionaților de motociclete cele mai avansate modele Honda, împreună cu accesorii de înaltă calitate, pentru o experiență de conducere excelentă.
3. Vânzarea de autoturisme și motociclete rulate (achiziționate prin sisteme de trade-in și buy-back) – Oferim clienților noștri oportunitatea de a achiziționa autoturisme și motociclete de încredere la prețuri competitive, prin intermediul programelor noastre de trade-in și buy-back.
4. Service autorizat pentru autoturisme și motociclete marca Honda – Echipa noastră de tehnicieni specializați și bine pregătiți oferă servicii de service de înaltă calitate pentru autoturismele și motocicletele Honda, asigurând astfel că vehiculele clienților noștri rămân în cea mai bună stare posibilă.

La Autosincron, ne străduim să oferim servicii de calitate superioară și să construim relații de lungă durată cu clienții noștri. Suntem mândri să fim partenerul preferat pentru nevoile auto și de motociclete ale comunității din Transilvania, și suntem dedicați continuării tradiției noastre de excelență în industria auto.

Misiune

Misiunea noastra este de a asigura cea mai buna experienta clientilor nostri avand grija ca nivelul serviciilor prestate sa corespunda standardului de calitate a produselor japoneze.

Autovehicule pe stoc

Autovehicule vândute

Ani experiență

Echipa noastră de vânzări

Serviciul nostru de Relații Clienți vă stă la dispoziție pentru informații legate de produsele și serviciile noastre și în această perioadă

Catalin POP

Catalin POP

Sef Departament Vanzari Honda

Vlad MOCAN

Vlad MOCAN

Consultant Vanzari Honda

Balazs SZEKELY

Balazs SZEKELY

Consultant Vanzari Motociclete Honda

Gruian David

Gruian David

Consilier Vanzari Motociclete Honda