Profilul companiei

Înfiinţată în anul 1991, Autosincron s-a remarcat prin calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor, azi deţinând o pozitie importantă pe piaţa auto din Transilvania, ca reprezentant zonal pentru Honda și Mazda.

Dealer auto cu o experiență de 29 de ani

Autosincron este certificată pentru implementarea Sistemului de Management al Calităţii în conformitate cu standardul ISO:9001/2001, aprobat de organizaţia Anglo Japanesse American Registras România, ca recunoaştere a interesului companiei noastre în ceea ce priveşte creşterea calităţii produselor şi a serviciilor oferite, care au ca scop menţinerea unui nivel ridicat de satisfacţie a clienţilor.

Principala activitate economică este vânzarea de autoturisme noi şi autovehicule rulate, precum şi servicii de re-cumpărare a maşinilor.

Din 1991

De asemenea, Autosincron pune la dispoziţia clienţilor săi accesorii originale, precum şi piese originale, ce oferă garanţia calităţii lor. Prin intermediul partenerilor, îi ajutăm pe clienţii noştri să identifice condiţiile de finanţare şi asigurare cele mai potrivite, dar şi să beneficieze de servicii post-vanzare.

Personalul nostru calificat şi bine instruit vă stă la dispoziţie şi răspunde tuturor cerinţelor dumneavoastră, ridicându-se la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Automobile în stoc

Automobile vândute

Ani de experiență

Vizitați showroom-urile noastre

Autosincron deține un showroom dedicat Honda și unul dedicat Mazda.

Echipa noastră de vânzări

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque pellentesque viverra quam in aliquam laoreet quis just

Adrian Alexandru POP

Adrian Alexandru POP

Sef Departament Vanzari Honda

Ion Popescu

Ion Popescu

Vânzări Honda Moto

Ion Popescu

Ion Popescu

Vânzări Mazda

Get In Touch

(888) 123-4562

Location

2345 Divi St
San Francisco, CA 94222

Email

info@diviauto.com

Open Hours

Mon:10am – 5pm
Tue: 10am – 5pm
Wed: Closed
Thur: 10am – 5pm
Fri: 10am – 3pm
Sat: 10am – 3pm 
Sun: Closed

Send A Message